tvshowsmuppen

Alla inlägg den 17 september 2012

Av Glasmiranda - 17 september 2012 20:45

Don't trust the B* in apt 23 är en av mina nya favoriter. Den har elak humor och roliga karaktärer vad mer kan man önska? Serien handlar om June som flyttar  till New York för att följa sitt drömjobb. Hon behöver någonstans att bo vilket resulterar i att hon hamnar hos den unga och halvtokiga Chloe som till en början verkar shyst men skenet kan bedra... eller?? Seriens andra säsong kommer snart ut och jag längtar sååå!! Den första säsongen var toppen och jag älskar Chloe, hennes sätt att leva och se på saker är så tvärtimot min levnadsstandard vilket gör serien intressant att se på. Älskar humorn, manuset och New York kännslan. Se den!! det är den verkligen värd!!! Om ni är nyfickna så finns det en väldigt bra Facebook sida till serien och här nedan kommer också en trailer: 



Av Glasmiranda - 17 september 2012 17:30

Dexter: En psykopat som har lärt sig att istället för att oskyldiga ska lida offer för hans psykopatiska lustar så låter han dem gå ut på dem som "förtjänar det" t.ex våldtäktsmän, pedofiler eller andra mördare. Förutom en kall blodig mördare som tar lagen i sina egna händer arbetar Dexter för lagen (ironiskt) hos Miami Metro Police Department där han är en kriminaltekniker specialiserad inom blodanalys. Han vet allt om blod från hur det stänker till hur det går att spåra och hur man kan se var någonstans i rummet personen har stått till och med hur lång och stark gärningsmannen är. Med dessa kunskaper blir han den perfekta mördaren som vet hur man dödar och hur man kommer undan med det. 

 

Serien är sjukt bra gjord och den är alltid gal1 spännande att se på. Rekommenderar dig som gillar spänning lite skräck och är fascinerad av psykopater (creepy me). Dexter kan du se på Tv6 om du inte vill vara olaglig. 

 

 

Här är Dexters officiella hemsida: http://www.sho.com/sho/dexter/home 

 

Och här kommer som vanligt en trailer: 

 

Och för er som redan följer dexter kommer här en trailer på säsong 8!!: 

Av Glasmiranda - 17 september 2012 17:00

Den Sista Dokusåpan: är en Svensk tv-serie som gick på Tv6 förra terminen. Serien Handlar om svenska b-kändisar som ska spela in en dokusåpa men på vägen till inspelningsplatsen bryter ett zombie-virus ut vilket blir en helt annan vändning för  dokusåpans handling...Huvudpersonen är den 20åriga killen Abbe (Filip Berg, känns igen från Hip Hip Hora) som får jobbet att filma B-kändisarna 24/7. Han är även galet förälskad i Sofie Darnell (Cecilia Forss a.k.a Ica-Cindy) som spelar programledare. Ju längre serien håller på desto fler kändisar blir offer för Zombierna. Serien är rolig för det var IRL B-kändisar som tillexempel Robinson Robban, Bigbrother Simon och Sibel. Dessutom är zombier ett väldigt aktuellt ämne just nu i både film, Tv-serie och bok världen. Inte minst från Walking Dead till Stolthet och fördom och zombier. 


tryck på länken för att se serien gratis på TV6 Play: http://www.tv6play.se/play/266629/

 

Här är trailern, den verkar läskigare än vad den är..är i själva verket komisk: 


PÖss  

 





 

Presentation


Glasmiranda aka TVSHOWSMUPPEN, bloggar om tv serier!!!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2012
>>>

Ovido - Quiz & Flashcards